Αίθουσα Συναντήσεων

The Caravan’s meeting place

Η φιλοσοφία του Caravan έχει ως κεντρική ιδέα το χαρακτήρα μιας ανοικτής κοινότητας, έτοιμη να συμβάλλει με κάθε τρόπο στα δρώμενα της πόλης και να φιλοξενήσει κάθε είδους ξεχωριστό γεγονός. Οι χώροι του είναι έτοιμοι να υποδεχτούν συναντήσεις εθελοντών, workshops, εκθέσεις κάθε είδους, συνεντεύξεις τύπου και όποιο άλλο happening ψάχνει στέγη στην αγαπημένη μας πόλη. Το Caravan διαθέτει μία μοντέρνα, ζεστή και εναλλακτική άκαπνη αίθουσα για κάθε χρήση, ικανή να φιλοξενήσει μέχρι και 30 άτομα. Ο χώρος έχει τη δική του συγχρονή αλλά και παραδοσιακή αισθητική, εντελώς αποκομμένος από τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις μας, με ευέλικτη διαμόρφωση για κάθε ανάγκη. Παρέχεται επίσης προτζέκτορας και ιδανικές συνθήκες για προβολή οπτικοακουστικού υλικού, καθώς και η δυνατότητα αποθήκευσης εξοπλισμού στους υπόγειους χώρους μας. Η αίθουσα είναι διαθέσιμη καθημερινά μεταξύ 12:00 και 21:30, ενώ συνδέεται άμεσα μόνο με τον μικρό αίθριο κήπο – χώρο καπνιζόντων, χωριτικότητας 8 ατόμων για μικρά και μεγάλα διαλείμματα!

 

Όλα αυτά φυσικά, μπορούν να συνοδεύονται από coffee breaks προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες, είτε ειδικά διαμορφωμένα για εσάς, είτε απευθείας από τον κατάλογο του Caravan Traveler’s café. Ζητήστε να δείτε τις προτάσεις μας για ένα μπουφέ που θα βασίζεται στον αριθμό ατόμων προσαρμοσμένο στις δικές σας προτιμήσεις.

Σε απόσταση αναπνοής, ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης Καραβάν Σαράι προσφέρει προνομιακές τιμές για όσους φιλοξενεί το Caravan στη διάρκεια κάθε happening (κατόπιν συνεννόησης).

Είστε έτοιμοι να οργανώσετε ένα μοναδικό event με ταξιδιάρικη διάθεση στη καρδιά ενός πολυχρωμού καραβανιού;

This post is also available in: En